ຫມາກຕ້ອງມີຄຸນປະໂຫຍດຫລາຍກວ່າ ເອົາມາເປັນຫມາກສົ້ມຫລືມາຕໍ່າສົ້ມເທົ່ານັ້ນ - ປະກາດ Pakaad

Breaking

ຮຽນຮູ້, ແບ່ງປັນ, ສ້າງສັນສັງຄົມ

Post Top Ad

Post Top Ad

ຫມາກຕ້ອງມີຄຸນປະໂຫຍດຫລາຍກວ່າ ເອົາມາເປັນຫມາກສົ້ມຫລືມາຕໍ່າສົ້ມເທົ່ານັ້ນ


    ໝາກຕ້ອງທີ່ທຸກໆທ່ານໄດ້ເຄຍກິນນັ້ນມີຄຸນປະໂຫຍດຫຼາຍຢ່າງທັ້ງຕົ້ນ ແລະ ເນື້ອ ລົດຊາດກໍ່ຈະມີລົດຟາດ ແລະ ສົ້ມ ຄົນສ່ວນຫລາຍນິຍົມນຳມາກິນເປັນຫມາກສົ້ມຈໍ້ານຳແຈ່ວ ຫລື ນຳມາຕໍ່າກິນໃສ່ຫມາກເຂືອຜັກຂະແຍງແຊບດີ
ແກ່ນຂອງມັນຈະມີລົດຊາດສົ້ມອົມຫວານ ມີແກ່ນທີ່ໃຫຍ່ ແລະ ມີເນື້ອຕິດແກ່ນທີ່ນຸ້ມ ແອມມິນກໍ່ມັກກິນແກ່ນຂອງມັນແຊບຫລາຍ ແຕ່ວ່າຫມາກຕ້ອງນັ້ນຍັງສາມາດນຳມາເຮັດເປັນອາຫານໄດ້ຫລາຍຢ່າງ
ຫາກວ່າທຸກທ່ານນັ້ນຢາກຮູ້ກໍບໍ່ລໍຖ້າມາອ່ານກັນເລີຍ.

ຄຸນປະໂຫຍດຂອງໝາກຕ້ອງ ທີ່ທ່ານອາດຍັງບໍ່ຮູ້

1.ໝາກຕ້ອງນັ້ນມີການຮັບປະທານໄດ້ຫຼາຍຢ່າງທີ່ທ່ານອາດຍັງບໍ່ຮູ້ເຊັ່ນ ສາມາດເຮັດເປັນ ແກງ,ຜັດ,ຕໍາ ແລະ ຍັງສາມາດເປັນຂອງຫວານໄດ້ເຊັ່ນກັນແບບ ໝາກຕ້ອງດອງ.

2.ລໍາຕົ້ນຂອງໝາກຕ້ອງນັ້ນກໍສາມາດນໍາມາສ້າງກະດານໄດ້

3.ໝາກຕ້ອງນັ້ນມີລິດເຢັນ ຈື່ງເໝາະກັບຄົນທີ່ເກີດໃນເດືອນສິງກາ ກັນຍາ ແລະ ຕຸລາເຊິ່ງເປັນຄົນທາດນໍ້າ.


    ຫວັງວ່າຂໍ້ມູນເຫຼົ່ານີ້ຈະເປັນປະໂຫຍດຕໍ່ທ່ານທຸກຄົນ ດ້ວຍຄວາມຫວັງດີຈາກແອດມິນ Day.

Post Bottom Ad