ສູດອາຫານ ຕ່າງຊາດ ກຸ້ງຫໍ່ດ້ວຍອ້ອຍ - ປະກາດ Pakaad

Breaking

ຮຽນຮູ້, ແບ່ງປັນ, ສ້າງສັນສັງຄົມ

Post Top Ad

Post Top Ad

ສູດອາຫານ ຕ່າງຊາດ ກຸ້ງຫໍ່ດ້ວຍອ້ອຍ




ກຸ້ງຫໍ່ດ້ວຍອ້ອຍ, ອາຫານຫວຽດນາມ, ສາມາດກິນໄດ້ທຸກໄວ ວັນພັກຜ່ອນນີ້, ຖ້າໃຜຢາກລອງກິນໃນຄອບຄົວ, ມັນບໍ່ແມ່ນເລື່ອງຍາກ. ຕໍ່ໄປ, ເລີ່ມຕົ້ນກຸ້ງກຸ້ງແລະຊີ້ນຫມູຈົນກ່ວາຊີ້ນແມ່ນຫນຽວ. ສຳ ເລັດຮູບແລ້ວຈຶ່ງຫໍ່ອ້ອຍອ້ອຍ ໃນເວລາຂົ້ວຈົນກ່ວາທອງສີນ້ ຳ ຕານ, ຮັບປະທານກັບເຂົ້າຕົ້ມແລະເຂົ້າຂົ້ວໄກ່ພິເສດບໍ່ວ່າຈະເປັນ…ແຕ່ງ ໜ້າ ແລະຊື້ສ່ວນປະກອບຕ່າງໆ. ກຸ້ງຫໍ່ໃສ່ອ້ອຍ •ກຸ້ງ 500 ກຣາມ •ນໍ້າມັນ ໝູ 2 ບ່ວງແກງ •ຜົງປຸງລົດໄກ່ 1/2 ບ່ວງແກງ •ໄຂ່ 1 ໜ່ວຍ •ອ້ອຍ 5 ໜ່ວຍ (ຕັດເປັນທ່ອນນ້ອຍ) •ນ້ ຳ ມັນພືດ • ໝີ່ ເຂົ້າຕົ້ມ •ນ້ ຳ ແຈ່ວປະສົມເຂົ້າ ໜົມ ປັງ, ຜັກກະລໍ່າປີແລະບົດໃຫ້ສຸກ ວິທີເຮັດກຸ້ງອ້ອຍ • 1. ປັ່ນກຸ້ງແລະຊີ້ນ ໝູ ປະສົມໄຂມັນຈົນສຸກ. ປຸງລົດຊາດດ້ວຍຜົງປຸງແຕ່ງໄກ່ ຄຸເຂົ່າຈົນກ່ວາປະສົມເຂົ້າກັນດີແລະ ໜຽວ. • 2. ສ່ວນປະກອບກຸ້ງສວຍງາມທີ່ຫໍ່ດ້ວຍອ້ອຍ • 3. ເອົານ້ ຳ ມັນໃສ່ ໝໍ້ ຄ້າງໄຟໃສ່ຄວາມຮ້ອນຕໍ່າ. ຂົ້ວເສັ້ນກຸ້ງຫໍ່ໃສ່ອ້ອຍຈົນກ່ວາທອງແດງ. • 4. ຈັດແຈງໃສ່ຈານ, ຮັບປະທານກັບເຂົ້າ ໜົມ ປັງແລະຕົ້ມ ຍຳ

Post Bottom Ad