ທ່ານໃດມັກມີອາການ: ທ້ອງຈຸກສຽບແໜ້ນ, ແສບຮ້ອນ ຫຼື ປັ່ນປ່ວນໃນກະເພາະອາຫານລອງນຳຂິງມາປຸງເພື່ອຊ່ວຍລົດອາການເຫລົ່ານີ້
ວິທີປຸງ : ເອົາຂີງມາ ປະມານເຄິ່ງກິໂລລ້າງໃຫ້ສະອາດ ບໍ່ຕ້ອງປອກເປືອກ, ມາຕົ້ມໃສ່ນ້ຳປະມານ 3ລິດ
ປະໃຫ້ຟົດ 20 ນາທີ, ເວລລາຈະດື່ມໃຫ້ຖອກໃສ່ຈອກເຕີມນ້ຳຕານໃສ່ນຳ
ດື່ມຕາງນ້ຳຊາເລີຍ ຮັບຮອງໄດ້ຜົນດີ, ບາງທີອາດຈະເອົານ້ຳກ້ອນໃສ່ນຳກໍ່ໄດ້
ຈະບໍ່ເປັນອັນຕະລາຍ ຊ່ວຍແກ້ການຊາດນ້ຳໄດ້ດີ ແລະ ໃຫ້ຮ່າງກາຍ ແລະ ຈິດໃຈສົດຊື່ນ.